VECKANS HÄSTAR Admirall och Kolskeggur från Kambo


Det senaste tillskottet här på Galgbacken är 2 unghingstar efter Adam från Kambo som är efter Isar fra Keldudal och undan stoet Byssa fra Kirkjubae. Adam står numera i södra Norge och ska förmodligen avelsvisas 2012 som 5 åring.





Kolskeggur är min favorit. Han är den bruna hästen med en stor stjärn och en lång vacker man. Han fyller 2 år 2012. Hans mamma heter Hrefna från kambo och är efter den fina hingsten Dökkvi frA Mosfelli. På bilderna ser ni honom han är den utan grimma som är brun och med en stjärn.







Hans bror heter Admirall från Kambo och är mindre svart och har en bläs som ser ut som en krok. Hans mamma heter Saga från Kambo och hon är efter Fannar fra Audholtsaleigu. Admirall föddes senare på året och är mindre, men kommer säkert att växa ikapp sina jämnåriga kompisar med tiden. De är uppfödda i Björklinge utanför Uppsala på Kambo gård av Gun-May Romar.







Den svarta hästen på bilderna är Heimdal från Galgbacken och skäcken heter Týr från Galgbacken och ibland syns även Arngrim Bärsärk från Galgbacken han är den konstiga färgen gulsilversvart.






Bilderna är från idag när de sprang omkring och lekte i sin hage. Det är inte så ljust men det är iallafall det ljusaste vi får vid 12-13 tiden.








Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja