Äntligen flera - grader på nätterna

Under torsdagen red 3 olika grupper trec och mest poäng under den dagen hade Stig med Vera 38 poäng. På fredagen var det ekipaget Majja Oscarsson och Skjona som tog hem segern.











Fredagen var hektisk med uteritt på morgonen tillsammans med 2 damer och på eftermiddagen kom ett gäng brandmän från LKAB på AP träff. Lite olika aktiviteter fick de prova på under eftermiddagen och kvällen avslutades med middag och sång.




På lördagsförmiddagen firades en nybliven 40 åring med en ridtur ute i den kalla frostiga skogen. På söndagen var det en lastbilschafför som fyllt år och blev bjuden av sin flickvän på en tur bland gran och fur.




Arngrim Bärsärk (Arne) och Heimdal är hämtade hem nu på söndag så nu är nästan alla hästar hemma. Förutom Järnsaxa som bor nere på Johanna Elgholms gård och Järngrima som Jessica Lundberg har med sig fram till jul på Dille gård.






Våra nya hästar Kolskeggur från Kambo är stor vacker och högbent. Den andra kommer att heta Admirall från Kambo han är mindre och svart med ett roligt vitt tecken i ansiktet. De här herrarna ska snart få träffa de andra unghingstarna men först måste de få sina stelkrampssprutor. Det kan gå hårt till när man sätter in nya hästar i flockarna. Bilder på de här herrarna kommer att läggas ut här i bloggen längre fram.

Saga från Kambo är ett svart sto med en vacker halsansättning. Bilder kommer även att komma ut på henne. Hon kommer att bli till salu kring jultid. Varför inte en fin överrasknings julklapp till frun eller maken ???

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja