Summa sidvisningar

26 april 2011

Gården torr, gräsmattan krattad utemöblerna strax ute

Snön har smält otroligt snabbt. Här är gården nu helt torr. Nästa vecka börjar åter ridskolorna efter 2 veckors uppehåll. Katten Ove är fortfarande försvunnen men någon har sett en svart/vit katt i Dokkas och mellan Dokkas och Leipojärvi. Kanske det är Ove ??

Det känns att man börjar bli gammal, knäet gör ont, ryggen värker och i höften känns det som om någon spikat in en spik.

Nya sadelkammaren är målad och nästan klar invändigt. Listerna saknas och belysningen. Men sadlar och träns är på plats. Nu ska den målas utvändigt också. Nya stalldelens boxinredning ska oljas in i veckan. Gården runt huset är krattad och utemöblerna ska strax placeras ut

De här dagarna har vi försökt att rida och träna så många hästar som möjligt. Ridbanan är torr och ovalbanan inne i Gällivare har också torkat bra. Isa har löpt för 2da gången i sitt liv men nu är det löpet äntligen över.
Under helgen har vi helgkurs. Vi har 2 olika grupper som ska rida under lördagen och söndagen. Hoppas det fina och varma vädret håller i sig hela veckan iallfall.
Till stor hjälp på många sätt har Lena Sjötoft varit. Hon har kunnat bidra med både ett och annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar