Flygplan på toppen av sadelkammaren

Äntligen börjar nya sadelkammaren att bli färdig. Den ska målas nu till veckan och färgen blir ljusgrön och beige ungefär som päron och vaniljglass. Där kommer det säkerligen att finnas plats för ett 20 tal sadlar. Skönt... då får man mycket mer plats i den gamla sadelkammaren också. Den gamla delen ska höra till den nya stalldelen. Den ska också lackas i veckan och oljas in trädelar i mellanvägg och boxdörrar.

Tjalves farfar Rulle och Tjalve har gjort ett flygplan i trä. Den ska placeras högst upp i nock på nya sadelkammar taket.




















Vi har ett kanonsto på träning/försäljning som heter Brenna från Kambo. Hennes 1:a klass mamma såldes nyligen till Norge och heter Byssa fra Kirjubae. I hennes bakstam finns flera 1:a klass hästar i varje led och Brennas pappa heter Fannar frá Auðsholtshjáleigu. I honom är det mycket Orriblod och han är också pappa till vårt sto Járnsaxa som är på träning inför avelsvisning söderöver.








Brenna är en häst som kommer att prestera bra på tävlingsbanorna. Hon har redan nu mycket bra klipp i stegen och är en pigg, framåt och rolig häst att rida.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja