Summa sidvisningar

3 oktober 2010

Frakkur är hemma

Frakkur är hemma på besök. Han har varit 1 år nere hos Isa Gustafsson. Där har han ridits och tränats av henne. Nu är han hemma på semester för att vila upp sig inför nästa säsong. Visst ska han ridas också men inte med lika stor press som Isa gör.

Frakkur är efter Gustur frá Hóli. Frakkur har en jättebra bedömning som 5-årig 4-gångshingst. Han fick redan 4 år gammal 9.0 för tölten.


Vi tog några bilder idag när han glad ihågen sprang omkringi hagen med Isa vår hund.
De flesta bilderna blev suddiga för vi hade fel inställning.


.
Vi har nu att ihop de flesta hästar i sina respektive hagar. Vi får se hur det går. Tyr verkar vara herre på täppan i hingsthagen iallfall. Frakkur går ensam än så länge och Bassi har vi släppt ihop med Vera och Ida. Till den hagen ska även Brenna och Tinna in i senareHär har det varit full rulle under helgen. I fredags en strålande vacker eftermiddag med en härlig 2 timmars ridtur ute i på berget. I lördags lite sämre väder och Kerstin och Kristin tog hand om ett glatt gäng med gäster som firade en 40-årig Malin. Under söndagen hade vi personal från badhusen i Gällivare/Malmberget här som också utnyttjade sin friskvårdsaktivitet till att komma ut och rida. Toppenfint väder igen och återigen en härlig tur i skogen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar