Summa sidvisningar

6 september 2010

Kambohästarna


Nu har det kommit in nya hästar till Galgbacken. Efter en blixtvisist nere i Stockholms trakten under helgen har vi tagit upp dessa. Det är inte ofta man hittar såna här hästar till salu........

Terna från Kambo en vacker isabell efter Divar från Lindnäs ee Omi från Stav och Diva från Gategården,
mamman är Byssa fra Kirkjubae 1.a klass sto som är släkt med både Raudhetta fra Kirkjubae och en massa andra topphästar. Denna Terna ska vi behålla själva för att använda i avel samt få henne avelsbedömd i framtiden.


Tinna från Kambo Svart stort vacker sto med Askur från Håkansgården som pappa och mamman heter Tibra från Kavelbro och är i sin tur efter Flipi från Österåker. Smäcker högrest häst med klipp i stegen. (8 år)

Brenna från Kambo Rödblack häst som redan charmat alla här på gården. (4 år) Hennes pappa är Fannar fra Audholtsaleigu och samma 1:a klass Byssa fra Kirkjubae som Terna här ovan.Vi har hämtat dessa hästar från Gun-Maj som fött upp dessa fina hästar samt en hel del andra topphästar. Vi kommer att ha dem till försäljning och de kommer att finnas att titta på i olika omgångar här på gården.

Vi anser det viktigt att hitta rätt häst till rätt köpare !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar