Summa sidvisningar

29 april 2010

Nu får vi gå i lera och sörja, istället för att gå på is och ha det glatt

Vår hötransport kom idag med 30 höbollar. Men lastbilen körde fast på vår äng. Där fick vi "bängla" och ha oss för att få upp lastbilen igen på vägen. Det blev djupa fåror i marken och vi fick slänga plank och småsten under däcken för att bilen skulle kunna komma upp ur gyttjan igen.

Inte nog med det när den skulle upp igen och vända på gården så rev den ner vattenfalls elledning. Det var bara att ta telefonen och ringa och felanmäla intermezzot.

Även Ruff hade en hård dag. Han är nyrakad och det tog en hel dag att få han någotsånär fin. Nu ser han mycket mindre ut och har magra ben. Man kan inte gissa att han är en bearded collie.


Tjalve är ännu förkyld och hemma från dagis. Han tog tillfället i akt medan jag höll på med Ruff ute på gården att kuta omkring i sina foppatofflor och långkalsoner ute på gården.
Det var någon som tyckte att Tjalve (föruotm att vara lik Toker en av dvärgarna i snövit) att han var så hemskt lik systrarna Olsen. De var med i någon tv-serie för något år sedan tydligen när de var i Tjalves ålder men så här ser en av dem ut idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar