Summa sidvisningar

4 april 2010

Många långväga gästerEn toppen toppen vårdag. På förmiddagen red vi ut med STure, Bending och Bassi. Turen tog ca 3 tim och vi red 16 km.

Här på galgbacken har vi haft mycket folk idag på besök. Bla Nina och Andreas http://www.stallabergstorp.se/ här finns deras hemsida. De bor utanför Boden och har också islandshästar. Med sig hade de Ninas mamma och några grannar från Boden.

Mirjam och Bastian tog sig en ridtur med Týr och Náma. Bastian har hästar hemma i Tyskland bla en haflingerKerstin och Andreas var här också och provade Hannas sadel på Viktor. Veronica och hennes syster från Stockholm med hennes barn var här också.

Majvor och Sören från Kiruna dök upp och överrraskade ossMaja och Rudolf bjöd på mat och hade finfin lax med god sås och för de som inte åt fisk, fanns köttfärslimpa.

Thomas och Eva dök också upp här på eftermiddagen och igår kväll var vi hemma hos dem och fick en supermiddag med fläskfilé och annat gott till.
Här sitter Eva på sitt nordsvenska sto FIA. Fia kommer att föla i maj månad. Hon är dräktigt med en vacker nordsvensk hingst som heter Bergakungen.så här ser han ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar