Solarium för hästar ? !

Idag fick vi äntligen nytt spån i ligghallarna. Ett spridarrör till traktorn gick sönder så vi har fått veva igång den gamla traktorn istället. Vi får byta det trasiga spridarröret i veckan och hoppas på att det inte kommer för mycket snö.

Äntligen lite vårkänsla ute. Både jag och hingstarna verkade lite prilliga av våren. Eller vår och vår är det ju inte än, men bara - 6 grader och sol ute så vårkänsla fick man iallafall.

Mårten är inne på att beställa ett hästsolarium till stallet. Han håller på att undersöka olika märken och priser. En bra grej tycker han för att torka hästar, mjuka upp muskler och trötta ryggar mm.

Bestämmer vi oss för solariumet för hästar så gör vi även en spolspilta i anslutning till varandra. Det blir i ett helt separat rum där vi nu har en massa bråte.



Bassi kändes förvånansvärt fin idag trots att han stått under en ganska lång kall tid. Mjuk och följsam, det var bara jag själv som var lite oblanserad där uppe på ryggen och skvalpade omkring och var ostabil kändes det som.

I morgon får vi besök från Island. Gudmundur heter han och har en massa hästar och får. Det ska bli kul och höra vad han säger och visa honom våra hästar. Det ska bli roligt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja