Kattis löper


Katten Kattis var bara tjockare än normalt och fick inga ungar före jul som vi hade hoppats. Men nu löper hon och går omkring och skriker. Därför passade vi på och tog henne i en liten korg och åkte snabbt iväg med henne till Nangens fina katt Nisse.

En enormt stor röd katt med lurvig lång päls. Bilden här ovan är knyckt från www.nangen.se, där han finns att beskåda.

Katten Kattis är en otroligt klok och lugn katt. Den kommer när man ropar och är mer som en hund än som en katt. Dessutom är hon allergivänlig och man blir inte det minsta allergisk mot henne konstigt nog.





Blir det kattungar som vi hoppas på så är de leveransklara i maj månad för de som är intresserade. Vi tror att katten Kattis är en norsk skogskatt blandning. Hon har lång päls och tofsar på öronen men är pytte pytte liten. Fast vi har ju hittat henne ute i skogen och då vägde hon bara 1,5 kg och det efter några veckors matande. Då kan ni tänka er att hon bara var skinn och ben.

Morgonen var normalkall men sen smällde det till mitt på dagen och blev -25 grader igen. Det blev longering av några hästar istället för ridning idag. Nu på kvällen är det något varmare igen -20 och det kommer stora snöflingor.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja