Summa sidvisningar

26 december 2009

Underbar riddagEn underbar riddag har det varit idag. Både Snaedis och Bassi var på sitt bästa humör och allt gick som smort. Lydiga hästar som var pigga och framåt och bara gjorde som de skulle hela tiden. Kul ! På samma sätt var Bending sa Jessica när hon ridit lite senare.


Mirre var ute med transporten och åkte och skulle ta sig upp för vår backe. Men det gick inge vidare. Bilen och transporten blev stående mitt i backen (igen). Vi försökte att sitta på huven för att se om bilen skulle ta sig upp, men men inte det inte. Vi fick koppla loss transporten så Mirre kunde köra upp med bilen och sedan skulle Mårten backa med vår nya traktor för att ta och bogsera upp transporten.
När det har hänt såna här grejjer så kommer inte folk varken ner från vår gård eller upp på gården med sina bilar eftersom hela uppfarten är blockerad.

Traktor stannade mitt i backen och ville inte gå varken fram eller bakåt. Vi fick försiktigt försöka rulla ner transporten på vägen med handkraft och handbromsens hjälp. Till slut vi var flera kvinns fick vi ner den på vägen där den stod så fint i vägkanten.

Sedan startade traktor igen helt plötsligt och gick så bra som om det aldrig hänt att den stannat tidigare.

En del av unhästarna är verkade idag och resten ska vi försöka hinna ta imorgon och under veckan.

Imorgon är vi bjudna på chokladprovning på Muddus hjortron. Det ska bli spännande !

Just är det - 25 grader kallt igen usch !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar