Hoppla, poppla

Äntligen kom besked från SIF (svenska islandshästföreningen) om att spattröntgen på Bassi var OK så nu kan vi betäcka några ston till med honom. Bättre sent än aldrig.

Hindermaterialet som Jessica och Annika målat är klart. Idag invigde vi dem med en liten hopptävling, där Annika Forsmo med Náma segrade, med en felfri grundomgång och en felfri omhoppning.



Tjalve han gillar Týr. Här står de i gröngräset och myser med varandra. Bilden är tagen av Jessica Lundberg som mesta tiden går omkring med kameran hängade om halsen.

Idag har vi kört iväg massor med skräp till soptippen. Där ligger nu gammalt ensilage plast och en massa annat bråte som passar bättre på tippen än här hemma på gården.

Forfarande inget regn i sikte och vi har hämtat mer hö. Denna gång från Poultikasvaara. När vi hämtade höet som en man i byn slagit så hade han på sin gård några enormt konstiga träd som luktade så otroligt gott av bladen. Det var POPPEL.

Några skott tog vi av poppeln och har satt dem i vatten. Det kommer att bli rötter på dem så vi kan plantera lite poppelträd här på gården någonstans. Vi måste bara fundera ut var vi vill ha dem

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja