Summa sidvisningar

2 maj 2009

Brunnstrollet i dagen

Äntligen! nu ska vattet fungera som normalt igen. Vår grävda gammla brunn på gården är 11 meter djup. Där nere i mörket på en plattform ca 6 meter ner står vår nya vattenpump just nu. Den byttes ut idag mot den gammla som i sig inte var så gammal den heller för den sattes dit i höstas, men den har aldrig fungerat riktigt bra, så nu vår vi se hur den här nya ska lyckas försörja oss med vatten.

Idag har det varit full fart här på Galgbacken. Mycket folk i farten. Andreas och Kerstin, Annika S och Annika F, Per-Olof, Maja, Rudolf, Amanda, Jessica, Seth, Sofia,Thomas H, Tomas H, Eva, Evas arbetskompis, Anita som red här med sin vännina och lille babyn i vagnen. Fast det är väl som en alldeles vanlig helgdag här ute hos oss.

Vi har upptäckt att om man blåser upp den ryska spikmattan så gör det inte lika ont att ligga på den. Första gången vi provade hade vi den helt tom och platt och då kändes det fruktansvärt i ryggen. Se gårdagens blogg.
Nu börjar det närma sig föl tider. Vi väntar med spänning. Den första kan komma redan i natt men jag gissar att den tar några dagar till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar