Summa sidvisningar

26 april 2009

Flugvänner

Gården börjar bli torr men inte nedfarten mot hagarna. Där får man gå i "lera och sörja" å vänta på torrare tider. Inte en sko är torr.

Idag syntes 2 st kungsörnar flyga över gården. De är nog ett par som cirkulerar runt här och säkert vaktar de om de ser fler byten tex lamm eller katter.All snö har smält otroligt fort. Nu finns det bara lite kvar här på gården men det verkar vara ganska mycket kvar där det är mycket träd och skog.

Vår vattenpump ska tas upp ur brunnen till veckan och bytas ut till en ny
Så förhoppningsvis kommer vattenförsöjningen att fungera som vanligt inom kort.
Här kommer lite ögonblicks bilder som är fotade av Jessica Lundberg under helgenSara som bor i stugan på gården. Hon har haft jour under helgen och rykt ut som en brandman mitt i natten, när de behövt en elare till Aitikgruvan här intill.Amanda Kantola som är här varje helg och hjälper till på olika sätt och vis.

Jessicas favorithäst Bending som hon rider och tränar inför tävling. Här är den nya grimman som hon fått av Jessica

Tjalve är överförtjust för hans vänner har tinat fram "flugvännerna" som han leker med och alla spindlar gillar han också. Han blir sur och arg om någon råkar döda en fluga eller spindel. Trots det så dödáde han själv en spindel förra helgen när Amanda och Jessica som är livrädda för spindlar lurat honom att den var giftig !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar