Summa sidvisningar

15 februari 2009

Rök ur skorstenen !


På lördag tränade vi hästar på ovalbanan. Fullt upptagna med att titta på varandra såg vi inte att en ljuvlig rök steg upp ur husets skorsten. I vårt hus har vi nämligen en jättefin vedeldad spis (kökspanna) som inte varit i bruk sedan vi flyttat in. Nu helt plötsligt hade Mårten jobbat med spisen och äntligen kan vi elda i den och få avnjuta en riktigt vedeldnings värme i köket.

Idi den rackaren var busig och stack iväg med Amanda ett antal gånger från ovalen så hon hade fullt jobb att hålla honom i schakt när hon fått tillbaka honom på banan.
Bassi den rackarn galopperar som en dröm men sparkar bakut med en enorm kraft så om man inte är beredd hamnar man på halsen. Det såg nog ganska kul ut.Jessika var påpasslig med kameran och hann ta ett foto när Bassis svans står rakt upp liksom röken på vår skortsten gjorde i samma veva uppe på gården.
Amanda ville prova Bassi så hon fick sig också en åktur och hamnade i princip på halsen trots mina varningar. Men allt gick bra förutom att en framsko flög av i flygande fläng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar