Silfrintoppur har det svårt



Huuvaligen fortfarande kallt. Men nu till helgen har de äntligen lovat att det ska bli varmare. Idag har vi flyttat över de 4 fölen till sina nya hagar. Fölstona hamnade ju i sin hage som de gått i hela hösten fast mammorna är flyttade och lille Silfrintoppur hamnade med de stora stygga pojkarna.

Han fick springa runt i faslig fart och var jagad främst av Týr (men även av de andra i början). När Týr fått hoppa på honom ett litet tag och undersöka honom ordentligt så lade Týr beslag på sin lille nye vän och ingen annan fick komma i närheten. Arg som ett bi, jagade Týr iväg alla andra som ville terrorisera Silfrintoppur.







Hela veckan har ridskolan varit inställd pga kyla. Hela februari har varit ovanligt kall. Nu ska vi dra in höbollar i hagarna där det är slut, med vår skoter. Viktigt att hästarna har att äta när det är såpass kallt som det är just nu.

Hästarna har fått lite mer vila nu under februari än vad som var tänkt men det kan ju vara bra det också



Kommentarer

  1. Sådär ja! Nu är jag inregisterad så då kan jag skriva kommentarer om jag vill. Har försökt m de tidigare men de funkade dåligt. Gillar eran blogg! Perfekt att kunna hålla sig uppdaterad om vad som "försiggår" på galgbacken. Ha de gott! häls malin

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja