Stygg löper !





Sov länge idag och blev väkta av Jessi och Evve som dök upp här på morgonkvisten.



De flesta har hästarna har fått sig en genomgång. Vera är tömkörd och körd framför släden och det gick bra !!!



Tölten börjar släppa på Frekja. Nu töltar hon korta korta bitar iallafall. Tyr verkar ha lika lätt för tölt som för trav. Han travar med stora steg och om man samlar honom lite så kommer tölten direkt. Han har så låånga ben att det ser lite roligt ut när han dansar fram. Bassi har jag också ridit på lite nu under helgen. Han tickar på i tölten och man får ha så lösa tyglar och nästan knappt ta i dem han är så mjuk och känslig i munnen. Kul !



Terna töltar på av bara tusan. Hon går i öppna i tölt och känns mjuk och fin. Lydig och mjuk och fin i munnen känns hon också.


Bending har Jessika ridit på under helgen och hon ser fin ut när hon slappnar av. Jessica har börjat att på kortare sträckor trycka på henne i ökad tölt och det ser bra ut. Traven har också släppt och nu travar Bending utan problem. Hon var tidigare lite spänd och valde tölten hellre.
Hästarna har för övrigt varit väldigt framåt och pigga. Kanske de tror att det snart är vår när det blev så här varmt ca -8 grader.


Katten Stygg har börjat löpa och nu jamar hon så förskräckligt och går omkring och stryker och skriker hela dagen. Hoppas att det snart går över annars blir jag galen...




Annika och Kerstin har städat i kuren och satt in ett nytt bord. Det är ett smalare barbord som Annika införskaffat på IKEA. Det var nog en hel del att torka och städa där för vissa gånger när folk gjort eld i spisen så har det nog bolmat in en hel del och sotat ner på väggar och hyllor där inne. Men den är så mysig och fin så man har bara lust att sitta och filosofera där inne.










En maillista där galgbacken folk ska få mailat till sig nyhetsbrev har Annika startat. Är det någon galgbacken människa som läser detta och inte redan har fått nyhetsbrevet måste ni kontakta mig eller Annika S, och lämna er mailadress.










Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja