Summa sidvisningar

30 april 2017

Tävling i Kiruna

Vi kom hem med många prisrosetter hit till byn.  Det var 5 st Galgbacken uppfödda hästar som tävlade denna gång.

Odinn från Galgbacken tävlade senior V2 och T3 vann bägge sina delar
Jarnsaxa från Galgbacken tävlade Youngrider i V2 och T3 i 4 gången fick hon inget trav och beslöt sig för att stryka sig till finalen då saxen var het och hade inte en tanke på att trava. Hon satsade på T3 istället och i T3 fick Odinn/Jessica senior 5,67 och Jarnsaxa/Wilma Young rider 5,5 .

Wilma blev 1a youngrider.

Ronette red med Járngrima från Galgbacken och fick i T3 uttagning 5,30 , här blev Odinn och Saxen på delad andra plats 5,0. Ronette valde att stryka sig från tölten = T3 i finalen och red istället V2 finalen där Odinn/Jessica vann 5,9 (senior) och Ronette 5,4 (junior)

Ja det kan verka lite tjorvigt men alla T3 och V2 hästar som är uppfödda här fick en medalj. Även Tyr från Galgbacken fick vita rosetter då han vann bägge sina B-finaler. Ryttare var hans förra ägare Kristin Widmark.

Hel från Galgbacken som reds av Evelina Engström Nilsson hade aldrig satt sin fot i ett ridhus och var spänd och lite busig. Även Hel vägrade att trava och var spänd i tölten. Gnäggade och gjorde sig till för de andra hästarna. Men de får komma igen till nästa gång.


Det blev blå/gula rosetter till segare i junior, youngrider samt senior i både T3 och V2 för Galgbackens uppfödningar.

Jag gjorde en liten filmsnutt men texten föll bort och vissa bitar från filmen av någon konstig anledning. På filmen syns Odinn, Jarngrima och Jarnsaxa från Galgbacken.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar