Termin 1 på ridskolan går mot sitt slut

Under helgen har vi haft Kurs här med Sandra Marin och tränat oss på den svåra konsten att rida.

Den här kalla vintern har inte folk hunnit rida och träna både pga kyla och annat som ex snöskottning !!

Men det är nog samma sak för alla hästägare här uppe i norr. Men för att vara en tävling med oridna och otränade hästar var resultaten förvånansvärt bra. Alla verkade nöjda och glada. Nu ska vi träna vidare här under våren och hoppas vi lyckas höja våra poäng till nästa tävling.

Nu är Àfangi & Odinn anmälda till SMkvalen nere på Strömsholm i maj. Där är både Gaedingakval för SM och de vanliga sportgrenarna. Vi håller tummarna på att det ska gå bra.



 
Nu är det den här veckan (vecka 10) och nästa vecka kvar på termin 1 på ridskolan.

En del av grupperna har ovalbane träning denna vecka och de andra har trav & galopp bommar. Nästa vecka byter blir det tvärtom.

Ni som inte kommer att fortsätta på termin 2 som startar vecka 14, ska meddela mig detta senast denna vecka eller nästa för att jag ska hinna sätta in någon annan på er plats.

Alla har automatiskt kvar sin plats om jag inte hör av er.









Nästa kurstillfälle blir i slutet av Mars för Isa Gustafsson och den 14-15 maj kommer Carro Wintzell upp. Här är anmälningstiden från den 1 april kl 08.00 och hon tar 10 personer. Först till kvarn gäller... Dragurs medlemmar i första hand och övriga får anmäla sig från den 3 april. Anmälan sker med sms 0706470026. Mer info får facebooksida galgbacken.com sök på carro kurs.







Aegir den lille rackarn lyckades smita tillbaka till sin mamma Ragnarök när vi försökt att separera dem. Bara Lusifer höll sig kvar i pojkhagen. Nu idag gör vi ett nytt försök mamman Ragnarök in i stallet och Aegir tillbaka till grabbarna. Denna gång med mer ström i trådarna.


Vi har en praktikant från Grans under 3 veckor här. Det är Erica Boman som också har sin häst Feiminn här på gården och dessutom råkar bo granne med oss.










Fotot från Ericas facebook sida fotgraf okänd








Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja