Summa sidvisningar

27 mars 2016

Solen skiner och det är påsk...

Isa är här och har skott våra hästar. Vi  har dessutom en liten ridkurs för henne.
Här i det soliga vårvädret börjar vår utbildning i ridkonst med att Isa rider på våra hästar för att vi ska veta hur /och / vad vi ska träna vidare på med våra hästar.

Det som var aktuellt för 2 veckor sedan kanske inte gäller längre och man ska kunna sortera och gå vidare eller tom backa om det behövs.

I morgon måndag fortsätter kursandet och vi hoppas på lika fint väder som idag. Underlaget är fortfarande inte det bästa för det är lite isiga fläckar här och där på banan, men troligtivs med + grader under natten och morgondagens förmiddag kommer banan att vara isfri.

Här går hästaffärerna fort och det är inte bara Erica Boman som köpt sig en ny häst. Inom kort får ni höra vem mer här på Galgbacken som köpt en till häst. Det är ingen häst som vi haft på gården utan en som kommer från länet.

Nästa fredag är det dags att anmäla sig till Caroline Wintzell som kommer i mitten av maj och har kurs för oss. Anmälan tas emot från fredagen den 1 april kl 8.00 via sms. De som är medlemmar i föreningen Draugur har förtur. Om det finns platser över släpper vi dem från måndagen den 3 april.

Den 16-17 april är det helgkurs för Jessica Lundberg. Det finns 1 ev 2 platser kvar. Skynda att anmäla för sedan tar det 1 mån innan Carro kommer och har kurs.

I juni kommer Sandra Marin tillbaka till oss. Anmälningstid kommer ut senare. Kursen för Sandra kommer att ske helgen före midsommar (och midsommartävlingen)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar