Summa sidvisningar

2 juli 2015

Vi laddar för morgondagens stafetter och tävlingarImorgon har vi sista dagen på vårt ridläger. De blir en liten lag - tävling där de 2 olika lagen ska kämpa mot varandra och äran att vara vinnare.

 Det blir stafetter och annat roligt med  och utan häst. Om inte regnet vräker ner så kommer vi att försöka ta lite roliga bilder från stafetterna. Här är några äldre bilder från tidigare ridläger.

 Idag kom regnet men det hindrade inte flickorna från att bada iallafall. Det blir nog bra med lite regn så det växer mer. I hästhagarna växer det dåligt och vi får flytta om hästar hela tiden då betet tar slut Men nu med regnet hoppas vi att växtligheten kommer igång igen.

Det är roligt att vår blogg är så populär och många från när och fjärran läser och följer vad som händer här på Galgbacken.

Här får man snabb info om vad som har hänt på gården och vad vi gör för något, för den som är intresserad. Vi har även en facebook sida som heter Galgbacken, där ridelever och gäster kan få snabb info om vad som kommer att hända och vad vi gjort.
Nere i söder har Wilma Oscarsson kommit till rätta med Járnsaxa. De ska tävla på SM nästa vecka i fyrgång och tölt. Även vår hingst Àfangi ska vara med på  SM. Nu har de något slags värmerekord där nere och det var 33 grader varmt i Stockholm.

Hoppas att hästarna som nyss har släppt sin vinterpäls pallar med att ha det så varmt när de ska tävla. På onsdag är det dags för både Járnsaxa (saxen) och Àfangi. Skulle någon av dem bli placerad 1-10 så  får de vara med under helgen i A eller B final på SM.  Vi håller tummarna
Inte alltid så lätt med varma ridstövlar.


Àfangi med sin långa man på Island.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar