Vindurs tävling uttagning lördag

Vi är nere på tävlingar i Skellefteå. Idag var det uttagningsdag och så här gick det för gårdens ekipage.




Ronette red med Järngrima från Galgbacken T5 och V5 en form av lätt tölt och lätt 4 gång. Tölten gick sisådär hon fick lite kritik för att JG hade orolig form i korta tempo tölt. i 4-gången fick Ronette fel galopp under en kortsida och då drog en av domarna av -3 poäng. Hon skulle ha fått 6.0 av den domaren men fick 3,0 och av de andra 2 domarna 5,5 för galoppen. Lite hårt att dra av  hela 3 poäng man man tycka. Nåja hon ligger 2a i både tölten och 4-gången.



Ronette ligger 2a i sina bägge grenar. Fick -3,0 poängs avdrag
för fel galopp en kortsida
Jessica Johansson med Prins ligger 1a i samma töltgren T5. Jessica leder även V2  (svårare 4-gång) med poäng 5,26 tätt följd av Sofie Kangas med Bassi som ligger 2a i V2 med poäng 5,13.



Sofie Kangas ligger 2a i tölten T3 (Svårare tölt) med poäng 4,53 och här ligger Ebba Olofsson med Idi från Börön 1a med poäng 4,63. Ebba ligger 4a i V2.






Sofie ligger 2a i V2 och T3 (fyrgång och tölt)




Ellinor Eriksson red 5gång och och T8 (lätt tölt) jag tror att hon ligger 2a i Tölten och 1a i 5gången om jag inte minns alldeles galet.








Wilma Oscarsson är också här och rider med Phytur. De har ridit T3 där hon ligger 3a och femgång. Men jag har lite dålig koll på femgången just nu eftersom den precis blev färdig.



Ebba och Idi leder sin Töltgren


Pax är på hästtävlingar. 

De får nog alla rider finaler imorgon och då får vi se om det går uppåt eller neråt för ekipagen.

Här skiner solen för övrig men det blåser kalla vindar och våra stora regnrockar är bra att kura i.





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja