Sportlovsvecka

Här är det som i april fast det ännu bara är i början av mars. Tösnö och värme. Sol ibland och strax efteråt snö igen. Blandat väder precis som man brukar kalla aprilväder.


Segrarna i årets tolktävling Vanessa Johansson på Snaedis och den
duktiga tolkaren heter Enya Eriksson = Racer Riddarna.
 

Efter helgen då vi haft tolktävlingar och Karin Åberg här på söndag med sina salugrejjer känner man sig ganska trött.

 Under veckan ( här har vi sportlov) har vi sportlovsridningar för kommunens ungdomar samt alla de som går ridskola och är lediga från skolan rider på dagtid.


Så följande gäller

Onsdagsgruppen som rider 1730 i vanliga fall rider kl 13 onsdag

Torsdagsgruppen som rider 1730 i vanliga fall rider kl 13 torsdag

Fredagsgrupperna rider kl 13 och kl 14

Vuxengrupperna rider på sina vanliga tider förutom onsdagsgruppen som rider kl 18 för att vi ska hinna höra radio gellivare 97,7 där det kommer ett reportage från helgens tävlingar här på Galgbacken.

Sportlovsungdomarna rider varje dag måndag- fredag klockan 11-12.


Ronette Roshag rider med Leikur runt ovalen.

 

Denna vecka har vi inte någon dropp-in ridning varken på tisdag el torsdag. Men vecka 11 nästa vecka börjar vi igen med dropp-in.

I helg har vi en ridkurs endast för killar. De som rider startar lördag kl 11.00 och rider 2 pass. De rider även kl 11.00 på söndag och rider på pass den dagen också. Mårten kommer att hålla i denna kurs.

Några av våra unghästar fick motionera sig själva runt vår ovalbana idag. Det var Kolskeggur, Arngrim Bärsärk, Bergelmir, Mestur, Frey som fick kuta runt där en stund. Passade på att återigen göra en liten filmsnutt.








Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja