Summa sidvisningar

26 december 2014

Sista dagarna på 2014. Vem blir månadens ryttare ?

Temperaturen är minst sagt föränderlig. I morse hade vi -22 grader och sedan helt plötsligt .-7 när ett snöoväder drog in över Galgbacken.
Vi har haft och kommer att ha jullovsridningar.  I morgon ser det ut att vara kring -16 grader och då blir det att klä sig varmt speciellt om händer och fötter. Söndag ser det lite sämre ut ridmässigt. Enligt prognosen verkar det blir omkring - 24 grader på söndag. Vi får se.
På måndag är det några som har bokat in galoppträning. Vi ska galoppera och galoppera både på raksträcka och på ridbana.
På tisdag har vi den sista jullovsridningen för i år. Nästa år börjar vi med den vanliga turridningen igen och rider ut i skog och mark som vanligt.En ny dator alt en ny hårddisk måste jag försöka skaffa. Annars kan jag inte göra fler filmer då datorn är fullmatad med olika bilder och filmer. Vi har filmat lite av varje hela hösten bla en hel del fina hästar.

Men vi får se om vi kan få ut någon film här så fort vi fixat detta med datorminnet el fixat en ny dator helt enkelt.

Ovalbanan är snart klar. Snart kan vi börja att träna där. Toppen för både den ökade tölten, passen  och galoppen att få fräsa runt banan.

December närmar sig sitt slut och det är dags igen att utse månadens ryttare. Lämna in förslag via sms, mail eller via facebook, på vem ni tycker förtjänar att bli månadens ryttare. Det kan vara vem som helst som någon tycker har gjort något bra under månaden. Kanske vågat hoppa hinder (något som personen aldrig innan gjort) el tränat mer än vanligt, eller ja vad som helst som kan vara värt att nämna.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar