Novembers ryttare = Andreas Endmyhr

MÅNADENS RYTTARE november är Andreas Endmyhr !!! Han har utvecklats som ryttare och avancerat på kort tid till att kunna rida olika sorters hästar.

 Andreas jobbar som lastbilschaffis och lastare under jord i gruvan. På fritiden gillar han att jaga bla fågel, köra 4-hjuling och skoter. Han har tillsammans med sin sambo Viktoria Larsson en finnspets som verkar vara en hejare på fågel och annat småvilt.




Årets första glöggritt är avslutad och det var 10 glada ryttare (med mig) som red ut i den vintervita skogen.  Nästan alla höll sig kvar på hästryggen men en staketstolpe var mitt i vägen på en äng och den råkade en av ryttarna träffa med sitt lår  när vi red i full galopp. Men ingen fara på färde ingen skadade sig och man faller ju av mjukt nu i denna vita snö.

Från vänster Wilma Karlsson/Furda, Ronette Roshag/Järngrima, Evelina Nilsson/Hel, Rosie Roshag/Skrida, Robert Nilsson/Saga,  Anette Engström/Snaedis, Marina Nilsson/Tindra, Lisbeth Larsson/Leikur, Mats Björkman/Námna

Öronen som syns är Brennas



Här ovan är en bild som påminner om sommaren. Bilden är tagen på Island av Lotta Woxberg. Stället är Sandra Marins gård Hleskogar på norra Island. Hästen är vår Hingst Àfangi fra Saudanesi. Han kommer att finnas i Gällivare senare delen av sommaren 2015 för handbetäckning. Bra ovanlig stam, Extremt bra Exteriör, 9,0 för tölt som 5 åring och ska tränas och tävlas mer nu under 2015.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja