Summa sidvisningar

8 juni 2014

Nu är tävlingarna över

Jag har stått i collecting ring hela dagen. Men det gick fort och allt flöt på bra. Snabba och raska funktionärer på de olika posterna gjorde att tävlingen flöt på utan missöden. Vädrets makter kan vi ju inte styra över och åskan och allt regnandet igår gjorde både marken där domar kurerna och framridningsbanan var till ett mindre lerhav.
Jessica och Járngrima foto Enya Eriksson


Jessica/Jarngrima vann T5 och blev 2a i V1 efter Jennifer Öderyd/Halastjarna

Sofie/Bassi blev 2a i V2 efter Emma/Bassi som vann denna gren. En storartad comeback på tävlingsbanan

Ebba strök Idi från T3 och red endast V2 där Idi bombade på och slog bla upp i galopp i traven. Hon blev placerad som 4a här om jag inte minns alldeles tokigt.

Ronette red T8 och V5 hon blev 3a och 4a i dessa grenar inte dumt med tanke på att alla andra är flera år äldre än henne och Ronette rider inte en egen häst utan en ridskolehäst.

Ronette och Leikur foto Enya Eriksson

                                            Ebba och Idi fotograf Annika HagstedtFoto: Enya Eriksson . Brenna & jag i T8 

En av domarna berömde Idi väldigt mycket och sa att han har väldigt stor potential och den domaren brukar inte var  nådig. Några av de andra domarna tyckte mycket om Járngrima och frågade bla om hennes stam, ålder och annat. Någon av domarna hade också träffat på Odinn i Boden på tävlingarna och pratade sig varm om honom och Jessicas ridning.

Våra regnrockar kom väl till pass,  Hänger på Galgbacken var lite fyndigt tyckte en annan av domarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar