Summa sidvisningar

1 juni 2014

En vit & en svart

Leikur leker

Ronette kommer att tävla med den vita ridskolehästen Leikur nästa helg och Wilma rider med Hrefna. Hrefna kommer inte att tävlas på denna tävling vi väntar till hösten eftersom hon är så lite riden och behöver stärka sin tölt fortfarande.


Men Hrefna är ett flott stort svart sto med en superstam bakom sig och Wilma kommer att få rida och tävla henne i framtiden.
Hrefna


Det är superbra att låta ungdomar/barn rida många olika hästar. De blir superduktiga och utvecklas fort som ryttare redan i unga år genom att få chansen att träna på alla sorters olika temprament, vilja, 4 och 5 gångare osv.

Hrefna har ridits spordiskt under vintern/våren men som ni ser ser hon väldigt fin ut och kommer med lite mer träning/ridning att bli en kanonhäst

Leikur används i ridskolan och är omtyckt häst om än kan han vara lite lat och bekväm av sig förstås.

En kväll passande jag på att filma när flickorna tränade på ovalbanan i Gällivare. Det är lite svårt att filma eftersom staketet är i vägen för det mesta.

Men här kommer en  kort filmsnutt med två stycken som har framtiden för sig............ Här har ni nästa generations A-klass ryttare

Leikur heter Ekanstorp efternamn och Hrefna är från Kambo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar