Summa sidvisningar

21 juni 2014

Áfangi betäcker

Áfangi fra Saudanesi betäcker nere i Rimbo. Àfangis pappa heter Hagangur fra Narfastödum och farfar är Glampi fra Vatnsleysu mamman heter Slaeda fra Saudanesi och morfar Oddur fra Selfossi.Áfangi har en superstam som inte är så vanlig här i Sverige. Han har en super exteriör på 8,5 med bla 9,0 för hovar, 9,5 för man/Svans 8,0 för benställning , 8,5 för allting annat förutom huvudet 7,5

Han är 4 gångare (med en mamma som har 9,0 för pass) Áfangi själv har 9,0 för tölt 8,0 för trav  8,5 för spirit.  143 cm hög och mycket vacker.

Han är tävlad på Island i  bla både V1 med poäng  5,57--6,40 av Harpa Rönn Hilmarsdottir samt av Mathilda Bengtsson i Gaedinga där han fick 8,33 i B-flokk.

Här i Sverige har vi honom nere hos Isa Gustafsson för att hon ska få träna/tävla med honom där nere där det finns fler ston samt fler tävlingar att deltaga på. Isa har valt att tävla T1 och ligger mellan 6,0 -6,2 hitills.

Hon rider Àfangi på vanligt tränsbett. Han är lätt i all hantering, snäll och har ett superlynne som han verkar ha ärvt av sin fina pappa se ovan.

Googla gärna på hans stam om det verkar vara intressant. Vi åker ner till Rimbo med ston andra el tredje veckan i juli. Är det intressant att få med något sto här uppifrån till honom så hör av erÀfangi och Aska (efter Askur)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar