Summa sidvisningar

9 april 2014

Höbollar & verkning av hästar

På dagens schema har vi bla haft verkning av hästar.  Nya höbollar har kommit från södern och vi förbrukar ca 90 ton hö varje vinter. Trots att vi inte ger mat till våra hästar här !Nu närmar sig de sista leveranserna av årets bollar.  Stora vägarna är bara och till och med vår lilla byaväg har tinat upp. Det är bara själva uppförsbacken hit till själva gården som kan vara lite klurig så här års att ta sig uppför också med vanlig personbil.

Raudskjona är såld och vi säger Grattis till hennes nya ägare Ann Älgamo och VÄLKOMMEN till oss här på Galgbacken, med din fina skäck.
Sista veckan för termin 1 på ridskolan närmar sig sitt slut. Nu har vi 2 veckors uppehåll och startar igen vecka 18, samma ridtider och dagar som förut om ni inte blivit meddelande om annat. Till påsk har vi förhoppningsvis en bar ridbana. Just nu är det ett lager med hård is/snö men dagarna är varma och inom några dagar så borde vi ha gruset framme.Återigen en filmsnutt denna gång med praktikanterna Wilma & Linn, som får hämta upp stona med sina föl. Inte alltid så lätt match kan jag säga.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar