Summa sidvisningar

10 januari 2014

Nu börjar det bli kallare

Isa ska sko våra hästar under denna helg och idag har vi ridkurs. Det var tänkt att vi skulle vara i ridhuset och träna galopp. Men där håller någon på att byta belysning i ridhusets tak och de är inte färdiga förrän möjligen nästa vecka. Alltså kan vi inte vara där och i lilla ridhusmanegen har de ridlektioner.

Vi får lösa problemet och rida på vår ovalbana här hemma istället. Det går ju att träna galopp där med förstås.

Vår hingst som köptes förra våren på Island är nere hos Isa för att tränas och tävlas. Han har fått sina tänder genomgångna och får massage med jämna mellanrum. Han har haft en tand som irriterat honom i gommen och stuckit ett  litet sår uppåt.

Àfangi blir starkare och starkare och ser bättre och bättre ut tycker vi. Det ska bli spännande att få följa ekipaget under vårens träningar och tävlingar.

Här kommer en liten filmsnutt som är inspelad i veckan med honomHär hemma i har snön vräkt ner och vi har fått ploga och skotta. Men något hände med traktorn och någon ventil hakade upp sig och den gick plötsligt inte att backa med. Nu hoppas vi att detta är fixat så vi kan fortsätta med vår snöröjning och skottning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar