Summa sidvisningar

10 november 2013

Investering till en digital röntgen

Flera hästägare har hört av sig till mig och undrat över den digitala röntgen som förhoppningsvis ska införskaffas till Gällivare.En andel i Hästsams projekt DIGITAL RÖNTGEN kostar 500 kr och ska betalas in till BG 190-4648. Glöm ej skriva vem som inbetalt summan....

Vill man kan man givetvis köpa flera andelar tex om man har många hästar... eller bara känner för en god sak. Blir det ingen röntgen investering så får alla delägare tillbaka sin slant är det sagt.
http://www.hastsam-norr.se  här är en länk till hemsidan där man kan få mer information.

Det borde vara i varje hästägares intresse att få hit en röntgen. Hux Flux är det ens egen häst som står där på tre ben och man inte vet vad som hänt den. Är benet av ? eller är det bara en stukning eller vad har drabbat min häst ?

Har vi en röntgen på plats kan man få svaret direkt och slipper lasta in sin häst i en transport och åka 46 mil  el längre fram och åter.


'
Så länge man har djur hästar likväl som andra djur får man räkna med att de en dag kan bli skadade och då är det vi som hästägare som ska se till att de får så snabb hjälp och lindring som möjligt.


Jag har skaffat ett bildredigeringsprogram. En bild säger mer än tusen ord kunde man säga tidigare. Tyvärr gäller inte detta längre och bilder räcker inte som bevis i rättsak längre, eftersom det finns så bra och fina bildredigeringsprogram. Här har jag lekt med en bild på Ronette där hon galoppar i skogen.I snickar boan kan man sova sommar och höst. Här lyser det mysigt
under en höstkväll när vi har haft gäster som bott i stugan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar