Summa sidvisningar

8 september 2013

Lyckad tävling hos Midur

Under helgen har vår grannklubb Midur haft tävlingar och flera Gällivare ekipage har varit med. Bla flera ur vår träningsgrupp där bla Jessica Johansson var med i T5 som hon vann och  V2 där hon placerade sig som etta i uttagningen och 2a i finalen. I finalen fick hon hela 5,67 poäng i V2 och om jag inte minns fel fick hon 5,4 i uttagningen. Hon tilldelades dessutom ett pris för sin fina mjuka ridning.
Jessica Johansson med Prins fotograf Marie Johansson

Sofie Kangas blev i uttagningen 2a i T3 med poäng (4,87 i uttagningen) i finalen 5,0 och 3 el 4 i V2s uttagning med poäng 5,27
Hon tyckte att Bassi inte kändes OK och att han verkade ha nån form av nackspärr så hon valde att stryka sig från finaldagens V2.

I finalen red Cecilia Nilsson upp sig i V5 och fick 6,0, av alla domare för sin fina skritt och 5,5 i galoppen har jag hört.

Övriga ryttare har jag lite dålig koll på men det verkar som om de alla fick rätt bra placeringar.

Här hemma har vi varit trötta efter veckans körning och hämtning av hästar så vi tar det mest lugnt.

Under hösten kommer det att planeras för en ISKUPP på isen här i byn och den andra deltävlingen kommer som planeringen ser ut nu att ske i Poultsa hos Matti och Kerstin på älvens is. Mer info kommer under hösten. Iskuppen kommer troligen at ske ske några av helgerna i mars.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar