Summa sidvisningar

27 september 2013

En lördag med mycket att göra

Imorgon lördag kommer vi att vara på Dundret vid Björnfällan från klockn 11 till kl 13. Ni kan komma och passa på att ta en liten ridtur uppe på vårt fina fjäll. Ridturen tar ca 40 - 60 minuter och kostar 300 kr. Vi firar TURISMENS DAG. Vi åker upp till Björnfällan med 6 st av våra hästar. Vädergudarna har lovat att det inte ska bli regn im

Foto: Nu på lördag firar vi Turismens Dag uppe på Dundret vid Hotell Björnfällan mellan 11-14! Välkomna!

Now on Saturday we celebrate the tourism on Dundret, next to Hotel Björnfällan between 11-14! Welcome!

Karin Åberg dyker upp med RIDBYXOR, sadlar och annat smått och gott. Hon är här hos oss på Galgbacken vid 15,00 -16,00 tiden. Hon startar i ottan från Härnösand och åker hela vägen upp till oss.Under veckan har vi haft några turer. Fast det varit dåligt väder har vi under turerna klarat oss bra från att bli blöta. Konstigt nog har det inte regnat alls under dessa ridturer. Jag försåg mig givetvis med min regnrock som jag köpt på hööks. Den kan jag varmt rekommendera till folk som är ute och jobbar under blöta höstdagar.
Produktbild

Dagens gnäll kommer här... Jag har så ont i min ena tå och i mitt finger !!!! i tån blir det lite konstigt som att jag får kramp och det gör fruktansvärt ont. Jag tror att de kommer från någon sena högre upp i benet som kanske kommer i kläm, jag funderar om jag  måste gå till en fotspecialist.
Sen är det mitt ringfinger som när vi var på Vindurs vårtävling, blev helt paj när Skrida ryckte sig bakåt när vi skulle in i det mörka stallet. Jag hade tyglarna i handen och på något sätt hamnade mitt finger i nån slags klämskadezon.  Fortfarande flera månader senare värker fingret och jag har svårt att räta ut det speciellt efter ridning.

Fingret på bilden har inget med texten att göra över huvudtaget

Fast å andra sidan vad är små krämpor egentligen ?? det finns de som har det mycket värre och ändå inte gnäller.

Tack och hej leverpastej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar