Bassi Barn

Funderar på många saker, här i byn och i Liikavaara köper Boliden upp hus. De får stå tomma och sedan rivs vissa av dem. Undrar hur Gällivare Kommun kan tillåta detta i ett samhälle där alla skriker efter bostäder ?? man bara undrar.

Snacket går om att på SM var det tydligen en känd tävlingsryttare som gjorde en konstig grej. Ryttarens  häst fick stå i sin box hela natten (nåja att den fick stå i boxen är väl inte hela världen) Men den fick stå inspännd med tyglar/träns eller vad det nu var för utrustning på sig hela natten. Där fick den stackars kraken stå med halsen i böjd vinkel för att senare under dagen ha en sk form (vilket då måste anses som en falsk form) att bara gå med böjd nacke. Hoppas att någon anmälde personen i fråga och man kan undra vad som försikommer på gårdarna  runt om om man vågar göra en sån sak på SM, där alla kan se vad man sysslar med.

Pojkarna i beteshagen
Idi Casper Snaefari  Leikur Bassi
Vi håller på med träning av Bassi barnen som vi har här hemma. Det är Járngrima från Galgbacken ett flott skäcksto som Jessica kommer att tävla med under hösten och så är det Heimdal från Galgbacken som kommer att säljas inom kort.


BassiBarnen Jarngrima och Heimdal

Járngrima är 5 år i år pigg och rolig med mycket bus

Ronette spelar words in a pic

Odinn från Galgbacken är 7 år

Heimdal är 6 år lydig och trevlig att rida



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja