TEAM GALGBACKEN



Team Galgbacken åker iväg på träningsläger till Bärby http://islandshestkonsult.se/. Vi kommer att njuta av god mat, sköna bad, trevligt umgänge, träning av både människor och hästar.



Under året har vi samlat pengar  på olika sätt för att alla i teamet ska kunna följa med på vår resa söderut.

Vi har fått sponsorer som ställt upp för oss och vill här tacka http://www.gisab.net/  GISAB och KROSSMEK I GÄLLIVARE samt GALGBACKENS ISLANDSHÄSTAR.

Teamet kommer att åka till Wången och Norrlandsmästerskapen. Där kommer några av oss att passa på att tävla. Det blir spännande och kul eftersom Wången vågar jag nog påstå är Sveriges vackraste tävlingsplats.




Med på resan kommer vår massör för hästar och människor Lena Sjötoft och med till Wången kommer vår tränare Isa Gustafsson som även tävlar på en Galgbacken uppfödd häst Jarnsaxa.



Även Odinn från Galgbacken med Jessica Lundberg i sadeln tävlar där nere. Ekipaget har tävlat lite under året och det har gott mycket bra för dem. Vi väntar med spänning på att se hur det går nu när vi är på plats hela gänget.





Vi som ingår i Team Galgbacken just nu är följande personer, Linnea Widmark, Wilma Oscarsson, Annika Forsmo, Jessica Johansson, Sofie Kangas, Malin Larsson, Cecilia Nilsson, A-K Nordvall. Vi tränar ihop rider för samma instruktörer och åker på tävlingar tillsammans, vi träffas och diskuterar olika saker som dyker upp.

På resan neråt åker alla utom Linnea som precis har fått jobb och dessutom ska ta sin student.

Rapport från resan kommer att komma och ps även KUTTER & SPÅN ska med......

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja