Måndagen gick snabbt

Måndags morgonen började med att några joggande och andra promenerade i raskt takt. Efter träningspasset åt vi alla en stadig frukost och sedan var det dags att rida. En och en äntrade vi ridhuset och red för Isa.

Maten här på Bärby är suverän, vi äter och myser. Gott fika med hembakt både fika bröd och matbröd. Efter den här veckan kommer vi alla att se ut som övergödda spädgrisar.

På eftermiddagen var det dags för ovalbaneträning. Vi hade tur och solen sken och det blev lagom varmt. Det har varit några regnskurar här mellan varven.

Massage och akupunktur för både människor och hästar är också på schemat. På eftermiddagen åkte några  till Agersta och shoppade medan andra åkte in till Uppsala och gick på konditori.

Till middag serverades en suverän kycklinsoppa ! Alla åt under absolut tystnad och det är nog det bästa beviset på att alla verkligen njöt av maten.

Tisdag morgon sov de flesta läänge och bara några få hurtiga personer var uppe med tuppen och fångade hästar i hagar eller tog sig en joggingrunda. Alla ska träna på sina program på ovalbana idag (tisdag) och under lunchen ska vi bestämma hur vi ska lägga upp eftermiddagens träning.

Vi har bestämt att vi åker upp till Wången redan imorgon onsdag för att hinna vänja hästarna med platsen. Flera av oss tävlar redan under fredagen. Det blir annars snävt om tid att komma fram torsdag em/kväll.

Kutter & Spån filosoferar på trappan till huset i Bärby. Jag tror minsann att Spåns (fru??) har gjort en affär med Hreggi. ??


;

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja