Mååååndag igen....

Under de tre närmsta veckorna har vi en praktikant från SLU i Skara här. Hon heter Linnea Sjöström och har tänkt att utbilda sig till Djursjuksköterska !

Även Ellinor Eriksson (ELLI ) gör praktik här under vecka 20. Även ett gäng andra praktikanter har vi här under vissa dagar av veckan.

Idag måndag har vädret varit grått och trist. Det har duggat lite lätt mest hela dagen. Elli fick rida med Arngrim Bärsärk och Diva blev tvättad och genomgången ordentligt.

Under helgen har vi haft helgkurs för 5 st glada ryttare. På fredag har vi haft en liten stallfest med grillat kött av olika slag. Trevligt umgänge och många skratt.

Ridskole eleverna har (De flesta grupper iallfall) Trec träning/tävling den här veckan. Dvs man  rider över presenningar, öppnar grindar, tar upp grejjer från marken osv


Något är också fel med vår internet uppkoppling. Antigen är modemet trasigt eller så har vi något fel i telefonkablarna till huset. Ibland för det mesta verkar det som ´kommer jag inte ut på nätet och så lyckas jag ibland och då kan jag bli utkastad från nätet helt plötsligt. Det verkar  i allfall som om något är glappt.

Så om det dröjjer länge med uppdateringar här kan det bero på just ovanstående problem



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag skäms än idag !

Snoppstenar !

Nuortikon Marja