Summa sidvisningar

19 april 2013

Elever från Friskolan Malmen gästar Galgbacken

I dag fredag vaknade man med en chock. Minst 1.5 dm snö har fallit under natten och allt är blött och hemskt ute.

Friskolan har haft elevens val och 7 flickor var här och red.
Här hemma håller vi i team Galgbacken på att planera vår tävlingssäsong som bäst. Vi bokar in oss på olika tävlingar och boende. Nu nästa tävling som vi åker på är Vindurs tävling utanför Skellefteå. 

Kul att vi är så många och kan träna, rida och bo tillsammans. Det blir som minisemester att åka iväg ett gäng  som tillsammans tävlar och har roligt på våra resor. 

Tävlingssäsongen drar igång

Odda får stanna hemma när vi åker på träningsläger, eller kanske till
någon hingst för att få föl nästa år. Vi får se...

Islandshästföreningen Bifrost har hemmatävling här i Gällivare den 1-2 juni och då har vi SM KVAL !! hoppas att någon från Norrbotten lyckas kvala sig till SM år. Det vore toppen, nu när vi är så många som är intresserade av tävling.

Veckan efter packar team Galgbacken in sig i transporterna igen och åker söderut. Vi har träningsläger på Bärby utanför Uppsala och tränar för Isa Gustafsson. Det är veckan innan Norrlands mästerskapen. 

Vi är spända och förväntansfulla. Jag tror vi kommer att få en toppenvecka med god mat och trevligt umgänge.

Nästa helg tävlar Jessica Lundberg med Járngrima från Galgbacken nere på Vången. Vi håller tummarna och hoppas det går bra på den första riktiga tävlingen som hon ska vara med på.

Isa Gustafsson tävlar i mitten av maj på banan i Eskilstuna med Járnsaxa från Galgbacken.Det blir en spännande tid framöver för alla ekipagen.
Svaret på förra gåtan var ; KOCKELEVEN kan behöva rättshjälp !!

Dagens gåta ! VAD ÄR DET BÄSTA MED EN VIT HÄST ?
Svar i nästa blogginlägg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar