Summa sidvisningar

13 mars 2013

ISLAND

Vi har varit på en resa till Island under några dagar. Vi startade i Reykjavik där vi stannande 2 nätter sedan åkte vi uppåt till norra delen på ön och stannade hos Sandra Marin och Raggi utanför Akureyri.

www.hestanet.net för er som vill se hur de har det. De bor mellan Akureyri och Grenivik om ni hittar det på kartan.I närheten av Sandra och Raggi kan man passa på att titta på valar, åka snöskoter eller tom åka med en bandvagn uppför fjället och släppa ner med skidor eller kälkar. En av dagarna passade vi på att besöka Myvatn området. Där finns heta källor, vulkaner och varma bad. Under de här dagarna har hela familjen badat och simmat mer än vad vi gjort på flera år. Med på resan förutom Tjalve, Mårten och jag var även Anna-Lotta Burman och Anton Nordvall.

Vid Akureyri besökte vi  olika stallområden som fanns där och även i Blönduós hann vi med att titta på stallområdet och hästar där.

Annars åt vi god mat och slappnade av. Tjalve kommer att blogga  om sin resa och skriva till sin skolklass (det är hans läxa och hans syn på hur Island är)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar