Summa sidvisningar

16 oktober 2012

PolispådragI går hade vi ett stort polispådrag här på Galgbacken. Mellan 15-20 poliser stormade ut från sina bilar på förmiddagen.Men inte för att göra något gripande som tur var utan för att ha roligt en dag här hos oss. De hade en aktivitetsdag då några valde att rida ut på tur och andra hade lite olika tävlingar. Efteråt åt alla en gemensam lunch.

I natt har det varit några minus grader och det känns  äntligen lite kallare i luften. I veckan kommer ridgrupperna att få träna lydnad, sidvärtsförflyttningar och galoppfattningar. Det beror lite på från grupp till grupp.

Cecila som har sin häst uppstallad här var söderut med oss under helgen för att titta på en ny häst till henne. Hennes häst Ida kommer att säljas inom kort, för att Cecilia vill ha en häst med mer kapacitet för tävling i högre klasser


Inom kort kommer vi att få veta vilken av hästarna det blev, bara veterinärbesiktningar och sådant går felfritt.

Fredagsgruppens ridning som är klockan 17,00 är inställt denna vecka då vi har en bokning för FÖDELSEDAGSFEST precis vid den tiden. Ni som rider denna dag får meddelande om detta.
Er termin 4 börjar nästa fredag istället. 


På söndag har vi ISA som kommer och rider och hjälper oss med våra hästar. Jag lägger ut tiderna för alla som ska vara med under dagen eller imorgon håll utikik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar