Summa sidvisningar

15 september 2012

KURera samt sabotage mot hästhage

Kuren städas och fejjas. Den ska strax inredas med bord/stolar och annat. En del blir fikarum och den andra omklädning. I kuren kommer massage Lena att kunna KURera och husera.Lena kommer att kunna ta hästar 1 dag/vecka hädanefter till de som vill ha massage till de hästar som behöver gås igenom. Vilken dag är inte bestämt än. Idrottmänniskor får massage titt som tätt men våra hästar som vi vill ska kunna prestera bättre och bättre glömmer vi bort. De blir också stela, ömma och har triggerpunkter som kan behöva få sig en omgång.

Mårten dök upp med en ny kamin till gamla kuren. Eftersom vår gamla kaminen som vi fått gick upp i rök.

I Skaulo står ännu Týr och Vinur på bete. Där har ägarna nyss gjort en ny hage. Men i skydd av nattens mörker har några personer, varit och tagit bort staketstolparna för att kunna köra in i hästhagen med sina crossar. De har kört efter hästarna och jagat ut dem på E10.

Detta upptäcktes på morgonkvisten och hästarna hittades vid kyrkan i Skaulo. Nu kan hästarna för tid och evighet vara rädda för trafik och crossar. Tänk om någon bilist kommit körande och kört på 2 skenande hästar. Det är ju som att köra på en älg, eller rättare sagt 2 älgar.


Händelsen är polisanmäld ska
tilläggas och bilder på däckmönstren är tagna och fortsatt utredning och utfrågning av grannar till hagen
påbörjas i dag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar