Summa sidvisningar

12 juni 2012

Mot Norrlandsmästerskapen

Idag har fler hästar körts ut på bete. Resten av gårdens hästar ska på bete under nästa vecka förutom de som ska vara med på ridlägret.

Imorgon ska några gäster med på Upp´och ner turen se vår hemsida för mer info om den. En sommarjobbare har vi i 3 veckor och det är Lisa Karlsson. Hon hjälper till med det mesta på morgonen har vi fodring av alla hästar som är kvar och vattning, samt lite tvättning och medicinering av en skadad häst.


Imorgon kväll sticker vi iväg till Norrlandsmästerskapen på Wången i Jämtland. Där flera galgbacken hästar ska tävla. Först ut på fredag är Lysingur och Annika samt Isa med Skrida och Järnsaxa. På lördag kommer även Jessica med Odinn att inta ovalbanan. Det blir spännande. HOppas vi får en solig weekend där nere och att det är mer sommar än här.

Jessica och Odinn A-klassade i 4 gång =V1
Annika och Lysingur A-klassade i tölt = T1

På måndag börjar första ridlägret. Det ser inte lovande ut med vädret hitills. Väder gubbarna har lovat att det ska regna måndag-onsdag, sista dagen på torsdag ska det vara fint väder. Hoppas de har fel och att veckan blir varm och solig.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar