Summa sidvisningar

15 juni 2012

Fredagens uttagningstävlingar

Idag tävlade Skrida med Isa i sadeln i F2 där hon ligger 3a och får rida A-final. Poängen var 4,8 och då fick hon 0 i passen av en domare. Hon var också med i stilpass och Skrida höll passen hela tiden och fick således grön flagg hela sträckan. Inte särskilt höga poäng men hästen såg glad och pigg ut.

Anna Mattson tävlade också både F2 och stilpass. I stilpassen fick Anna superbra tider kring 9,? och hon hamnade högt upp på listan jag tror hon ligger 3a.

Sylvia Huuva tävlade både Sorti fra Akureyri och sin häst Demantur. Demantur genrepade inför SM och fick 6,47 exakt samma poäng som Hjalti som red en häst som hette Vilda.

Annika Forsmo red med Lysingur. De hamnade på delad 6e plats med poängen  4,93 i V2. Hon missade lite i traven då hästen slog upp i tölt och några missar även i galoppen, då hon fick försöka avbryta när hästen ville tölta. Hon rider tölten i morgon.

Jarnsaxa som Isa tävlar strök vi från tölten eftersom hon var spänd. Hon ligger just nu på 4 plats har jag för mig med poäng 5,03. Här var det många 6,0 för grundgpångarterna men sämre för tölten idag. Hon får rida A-final så får vi se om vi kan förbättra tölten då.

Här kommer några bilder från dagen.

En glad fd Gällivarebo Anna Matsson


Anna rider F2

Annika galoppar med Lysingur

Sylvia och Demantur

En gammal bekant Frakkur fra Mynesi var med idag och
tävlade

En annan bekant Gudni rider med sitt fina sto

Jarnsaxa har en sjuhel..kes trav

En mýcket vacker Glampi avkomma vid namn
Kainn fra flugumyri 2

Skrida placerade sig som god 3a.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar