Summa sidvisningar

25 maj 2012

Framme i Ragvaldsträsk

På morgonen tvättades hästar och flyttades om på gården i olika hagar. Ett sms kom från Annika F att tåget var försenat och hon skulle hinna fram till Gällivare först på kvällen. Hon var på resande fot och väg hem till Gällivare med tåg för att bara byta väska och åka ner till Skellefteå på tävlingarna. Vi beslutade att hon skulle stanna i Boden och vänta på den första av bilarna som åkte ner.


Bilen havererade för vissa mellan Svartbyn och Morjärv

Marie och Marina packade in Prins och Bassi samt döttrarna i bil och transport och blev de första som lämnade Gällivare. De hann bara en liten bit, så stannade bilen efter E10. Det blev bärgning och hyrbil resten av vägen till Skellefteå. Annika fick vänta länge i Boden men också hon kom sig till slut till Skellefteå.Alla kom fram välbehållna till ett sommrigt Skellefteå. Här är det grönt och allergierna blomstrar. Någon har soleksem, andra har hösnuva eller pollen allergi. Ja sommaren är här !

Hästarna är lite stirriga och glada. En del har sparkat sönder sina boxar och andra försöker på alla sätt ta sig ut till det gröna gräset. Vi får se hur det går imorgon.
Vackert väder och varmt i Skellefteå

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar