Summa sidvisningar

7 april 2012

Påskafton

Idag passade vi på att ta in några hästar och verka deras hovar. Samtidigt fick de sig en genomgång med lite borstning och pälsglans. Hästarna fick dessutom sina svansar lite friserade och klippta. Nu börjar de se för taskiga ut i pälsen. De tappar päls i massor och både jag och Mårten som är allergiska får lite kliproblem i ögonen just nu.

Hel som är efter Reynir och Terna har en enorm man och en frambenbsaktion som liknar en akrobat. Hon slänger upp frambenen högt över hennes egen mule.Kul att se hur hon kommer att se ut under ryttare.

 Járngrima har börjat ridas igen efter ett uppehåll på några månader. Jessica Lundberg hade med sig henne till Dille under hösten. Hon fick vila dec-mars och rids nu igen.
På mammans sida har Jarngrima Kolkuós stam och pappan är Bassi en son till
berömde Mökkur


Saga är en kul häst som har en mycket bra tölt och en stor trav, men det bästa är hennes galopp. Det är kanske inte konstigt för hennes pappa är Fannar som får avkommor med en enormt bra galopp.


Solens sken idag, men nätterna är kalla och vi har fortfarande en hård skare som bär de flesta. I morgon blir det att rida ut med Idi och Odda alt Idi och Heimdal som konditionen ska stärkas på.

Skönt att Mårten är ledig några dagar så hinner vi göra en massa saker tillsammans. Bland annat de roliga att städa i sadelkammaren. Hipp hipp hurra vad kul...

Hästhotellet har fått sin första gäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar