Summa sidvisningar

25 december 2011

Juliga ridturer


Julafton och Juldagen har vi varit ute på ridturer under den korta ljusa tiden. På Julafton var det Mårten, Idi, Annika, Lysingur och A-K, Tyr. En skön och vacker julaftonsmorgon med vita träd och juliga hus som passerades med Pigga hästar. Roligt att träna tölt efter vägen som inte var plogad ännu, då det blåst en hel del. Stugorna på bilden här ovan passeras blandannat på vår färd ut i skogen.

Några av tomtens renar såg vi bland träden. Tomten själv träffade vi först på kvällen när han kom med paket.
Idag Juldagen var vi ett lite större gäng, Yvonne, Gormur, Emilia, Draumsyn, Mårten, Idi, Annika, Lysingur, Marie, Prins och A-K med Odda. Nu red vi igen ut i skogen och trampade upp lite spår som drivit igen. Galopp i lössnö är alltid kul och ingen for i backen. Traven i djupsnö är inte alltid så lätt då man får hålla i sig när hästarna tar sina jättekliv i snön.


Nu under jullovet kommer vi att rida ut måndag till torsdag klockan 11 till 13 med lite olika folk som kommer på besök. Efteråt dricker vi varm chocklad med marshmallows.Är det någon mer som är intresserad så finns det några platser kvar att rida med oss på torsdag.

På fredag ska vi ha vår Galgbackens nyårstölt. Förberedelser till detta görs på torsdag em. Jag kommer att ge mer info till de startande under veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar