Summa sidvisningar

9 maj 2011

Funktionärer efterlyses

Islandshästföreningen Bifrost har en liten klubbtävling på söndag. Det behövs folk till alla möjliga poster som kan hjälpa till på olika sätt.

tex domaresekreterare = sitter vid domaren och skriver det som sägs och räknar ut poängen som varje ekipage får. Här har man papper, listor miniräknare och pennor.
Den som sitter här lär sig massor av saker. Mycket intressant och lärorikt.


Collectingring = här släpper man ekipagen in och ut på banan, talar om för speakern att alla har kommit som är kallade. Man håller koll så ingen tar hjälp av utomstående i när man är i collectingringen. Man bistår även domarna när de ska mäta skor,hovar kolla bett mm. Här har man bord, stolar, listor, + en massa saker som domarna behöver vid hovbeslagskontrollen. Här har iallfall FANNY LUNDQVIST lovat att hon kan ställa upp. Men fler behövs

Bärare till staketen = någon av kvällarna från tors-lördag ska plaststaketet bäras undan och det lilla sättas upp. Det går ganska fort bara man är många minst 8 st så man kan dela in sig i bärlag. Sedan ska staketet på plats igen på söndag em.

Staketet är lätta, men är lite långa och otympliga därför behövs mycket folk.

Ett möte hålls i småstallen vid ridklubben på tisdagkväll 17,30 tror jag det var. Ni som kan gå gärna dit och få mer info annars kan ni kontakta mig eller se på bifrosts hemsida

www.bifrost-norrbotten.se


PASSA PÅ ATT TITTA PÅ TÄVLINGEN OCH LÄR ER MER OM ISLANDSHÄSTTÄVLINGAR

här ser man varför staketet måste bort eftersom domarna som ska se allting sitter inne i mitten av ridbanan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar