Summa sidvisningar

16 augusti 2010

Ridlägrets första dag

Här kommer några bilder på några av ridlägrets deltagare och hästar. De andra kommer att presenteras i olika sammanhang här under veckanMalin rider sin egen Ida
Jessica Johansson har roligt med Tá
Fanny Lundqvist gillar att rida Ida från Djurgården
Evelina står här brevid Skjóna

Amanda fräser med Vinur
Idag har vi kört igång sommarens sista läger. Det här lägret ska vi fokusera mycket på fart fläkt och tävling. Deltagarna ska få rida på många olika sorters hästar för att känna, se och jämföra de olika hästarna.

Vi har också idag ´pratat och tittat på olika hovar och hur de är skodda,verkade mm.

Tjejerna sover på 3 olika ställen här på gården. Saras stuga inhyser 4 personer och lilla snickarboden har 3 personer. Malin och Jessica har med sig en liten husvagn där de sover.Dagen har varit varm och skön och alla hästar har simmat långt ute i vattnet med sina ryttare.Lunch och middag kunde vi äta ute i solen eftersom det var varmt ute.

De som sov i stugorna möblerade om sig och tillslut sov 5 st i snickarbodan och de andra 3 i Saras stuga (som är betydligt större)

Fölen är verkade och deras mammor verkar inte brunsta om. Skjona skulle ha brunstat om jag räknat rätt förra veckan och Terna denna vecka. Vi väntar ännu några dagar så får vi se om det blir någon brunst.

Ingen har klotat idag förutom några som när vi simmade med hästarna råkade halka av sina hästryggar av olika anledningar och fick rida hem dyblöta i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar