Summa sidvisningar

23 juli 2010

Arngrim Bärsärk är härDet är stor skillnad på föl som är 2 månader och nyfödda
Arngrim Bärsärk är född ! Helt plötsligt när jag stod och hade ridlektion så såg jag att det fanns ett till ljusare föl i hagen.Färgen är lite skum. Den kanske blir svart !? men Arngrims pappa är silversvart och jag tycker att färgen är lite väl ljus för att bli en svart häst (även om svarta hästar föds grå). Men jag är inte heller säker på att den blir silverfärgad, eftersom manen inte är så ljus som den borde vara då.


Har någon nån ide? kanske gulsvart ? för pappan till Odda är isabell???
Skjona får här bekanta sig med den vackra unghingsten Aron från Kambo efter Askur från Håkansgåden och undan stoet Byssa fra Kirkjubae. Även Terna ska få träffa den stilige herren.


Hans superstilige äldre brorsa Adam, ska få träffa 3 andra ston inom kort. Vi tror nog att han passar till vår Odda också. Adams pappa heter Isar fra Keldudal och han har samma mamma som Aron.

Har idag fått låna en GPS som vi ska använda när vi ska hitta en bra ridväg över Linaälven som anknyter till förgreningar av ridvägar så man i framtiden kan hälsa på i Sourvanen och rida till Nautanen mfl ställen.

Annika H som jobbar med hästprojketet kom hit med GPSen och lärde oss lite snabbt hur den funkar. Nu ska vi ut och orientera oss under den närmsta tiden.

http://www.youtube.com/watch?v=XHefQgTN8YM

Ovanstående länk går till en musikvideo som är inspelad i Nautanen, på dundret och i Kåkstan Malmberget. Här finns flera bekanta med som statister. Kolla in så får ni se hur det går för women in the lake.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar