Summa sidvisningar

27 mars 2010

Inför Galgbacken Vårtölt

Träning och förberedelse inför söndagens vårtölt har vi haft under fredagseftermiddagen och lördags förmiddagen. Fullt med ridande barn/ungdomar som tränat.

Sleipinr och Drifandi har flyttat tillbaka till Galgbacken och vi säger VÄLKOMNA TILLBAKA ! De har satts ihop och bildar en ny flock med Saeta, Ida och Vinur.

Imore hittade vi också en död gul liten fin kyckling hos hönan som ruvar på äggen. Varför kycklingen den här gången var död vet vi inte. Kanske det varit för kallt under natten i hönshuset ? Det går dåligt med vår kycklinguppfödning kan man säga. Hitills 100 % dödlighet.Imorgon startar tävlingarna klockan 11.00. Men alla som ska tävla bör komma innan så de hinner rida runt ovalen när alla "grejjer" är på plats runt ovalen. Vi har fått göra några byten av hästar till folk i sista stunden.

Lätta tölten med 7 startande börjar först där går 4 vidare till final. 10-16 år
Sen har vi lätt 4-gång direkt efter med 11 starter och där går 5 vidare till final.
10-16 år.

Vi hade bara 2 vuxna anmälda iår så det blev tyvärr ingen senior klass i år. Vi hade behövt 1 anmäld till. Intresse fanns av fler vuxna men av olika anledningar kunde de inte vara med.Här ovan är några bilder som är tagna under helgens träningstimmar

1 kommentar:

  1. hoppas det går bra för alla på vårtölten idag :) Synd att vi inte kunde vara med! /Kristin och Ida

    SvaraRadera